4. Alkantara, mikrofibra

U ponudi naših prodavaonica nalazi se veliki izbor mikrofibre, kaširane mikrofibre i prave alkantare. Veliki izbor boja i kvaliteta sa svim certifikatima po povoljnim cijenama.

Opis

Mikrofibra i alkantara su umjetni materijali koji imaju prednost kod izbora za prekrivanje i tapeciranje namještaja, najviše zbog svoje trajnosti i estetske privlačnosti. Zbog male veličine vlakana, mikrofibra je iznimno gusta i trajnost boje je znatno duža od pamučnih materijala. Prilično su otporne i na vodu i mrlje. Održavanje mikrofibre relativno je jednostavno. Za razliku od ostalih tkanina kao što su pamuk ili lan, mikrofibra je prirodno otporna na mrlje. Ako nastane prljavština, mala količina sapuna i vode obično će očistiti mikrofibru. Također, ocat i destilirana voda kao i blagi deterdžent mogu eliminirati mrlje od djece ili kućnih ljubimaca.

Ukoliko želite samo informativnu ponudu ili imate narudžbu nazovite u našu glavnu prodavaonicu na broj 01/4550-384, pošaljite upit na e-mail prodaja@pan-prom.hr ili putem kontakt forme:

POŠALJITE UPIT ZA ARTIKL

UPIT
Ukoliko želite samo informativnu ponudu ili imate narudžbu nazovite u našu glavnu prodavaonicu na broj 01/4550-384, pošaljite upit na e-mail prodaja@pan-prom.hr ili putem kontakt forme:


POSEBNA PONUDA

- tkanine, platno i skajevi za tapeciranje namještaja i vozila

- spužva za sve namjene

- vata i filc

- dekori i zavjese

- pamučno platno

- tapetarski materijal i pribor

- platno za tende, cerade i suncobrane

- outdoor platno za vanjsku primjenu

- reteks (retex)

- sve za opremanje interijera i eksterijera

Uz prodavaonice u Zagrebu i Velikoj Gorici imamo i online prodaju.

Sve artikle možete vidjeti na našoj web stranici http://www.pan-prom.hr/proizvodi/ ili potražiti na našem linku: http://www.pan-prom.hr/pretazivanje-artikala-u-ponudi/ 

Možete svaki dan za više informacija, upit ili narudžbu poslati mail na: prodaja@pan-prom.hr ili nazvati na naše telefonski brojeve:

-  01 4550 384 (prodavaonica Zagreb)

-  01 6219 621 (prodavaonica Velika Gorica)

-  098 362 807 (ako je gužva pa nema odgovora na brojeve iznad)

-  ponedjeljkom i petkom 09 - 20 sati

-  subotom 9 - 14 sati

S dostavnim službama imamo dogovorene povoljne uvjete isporuke.


ZATVORI (X)