4. Alkantara, mikrofibra

U ponudi naših prodavaonica nalazi se veliki izbor mikrofibre, kaširane mikrofibre i prave alkantare. Veliki izbor boja i kvaliteta sa svim certifikatima po povoljnim cijenama.

Opis

Mikrofibra i alkantara su umjetni materijali koji imaju prednost kod izbora za prekrivanje i tapeciranje namještaja, najviše zbog svoje trajnosti i estetske privlačnosti. Zbog male veličine vlakana, mikrofibra je iznimno gusta i trajnost boje je znatno duža od pamučnih materijala. Prilično su otporne i na vodu i mrlje. Održavanje mikrofibre relativno je jednostavno. Za razliku od ostalih tkanina kao što su pamuk ili lan, mikrofibra je prirodno otporna na mrlje. Ako nastane prljavština, mala količina sapuna i vode obično će očistiti mikrofibru. Također, ocat i destilirana voda kao i blagi deterdžent mogu eliminirati mrlje od djece ili kućnih ljubimaca.

Ukoliko želite samo informativnu ponudu ili imate narudžbu:
- nazovite u naše prodavaonice na brojeve:
- 01/4550-384 (Zagreb)
- 01/6219-621 (V. Gorica)
- pošaljite upit na našu e-mail adresu: prodaja@pan-prom.hr
- putem kontakt forme ispod:

POŠALJITE UPIT ZA ARTIKL

Ukoliko želite samo informativnu ponudu ili imate narudžbu:
- nazovite u naše prodavaonice na brojeve:
- 01/4550-384 (Zagreb)
- 01/6219-621 (V. Gorica)
- pošaljite upit na našu e-mail adresu: prodaja@pan-prom.hr
- putem kontakt forme ispod:


Poštovani kupci!

Nudimo Vam tkanine i skajeve za tapeciranje namještaja i vozila, pamučno platno, spužvu za sve namjene, vatu i filc, reteks (retex), dekore i zavjese, tapetarski materijal i pribor, platno za tende, cerade i suncobrane, outdoor platna za vanjsku primjenu, sve za opremanje interijera i eksterijera. Uz prodavaonice u Zagrebu i Velikoj Gorici imamo i online prodaju.

Sve artikle možete vidjeti na našoj web stranici http://www.pan-prom.hr/proizvodi/ ili potražiti na našem linku: http://www.pan-prom.hr/pretazivanje-artikala-u-ponudi/ 

Možete svaki dan za više informacija, upit ili narudžbu poslati mail na: prodaja@pan-prom.hr ili nazvati na naše telefonski brojeve:

-  01 4550 384 (prodavaonica Zagreb)

-  01 6219 621 (prodavaonica Velika Gorica)

-  098 362 807 (za sve informacije)

-  ponedjeljkom i petkom 09 - 20 sati

-  subotom 9 - 14 sati

Imamo dogovorene povoljne uvjete s dostavnim službama. Ako je iznos kupljene min. 1.000,00 kn dostaviti ćemo Vam robu našim kombijem besplatno u Zagrebu i okolici.


ZATVORI (X)