Poštovani kupci!

U našoj ponudi imamo i dostavu svih naših artikala na bilo koju adresu u Hrvatskoj.

Ukoliko je dostava uključena u ponudu a cijena Vam je previsoka, možete je i sami organizirati (ukoliko s nekim možete dogovoriti povoljnije uvjete ili imate ugovor), mi ćemo pripremiti i zapakirati robu.

Robu možete naručivati kao pravna ali i kao fizička osoba.

Postupak je sljedeći:
Nakon što ste sve dogovorili mailom ili telefonom, poslat ćemo Vam ponudu na mail (može i kao SMS, Whatsupp ili Viber) na kojoj sve piše.
Nakon toga Vam poslije Vaše uplate šaljemo robu (nakon što dobijete potvrdu od nas da tražene robe ima odmah na lageru) i Vaš R1 račun (u kojem je uračunata i usluga prijevoza).

Ako nemate registrirano poduzeće ili bilo kakvu drugu djelatnost i želite platiti kao fizička osoba,  možete platiti internet bankarstvom ili na pošti  i poslati potvrdu uplate na kojoj ćete upisati sljedeće podatke:
Iznos, broj našeg žiro računa (HR2624120091139000229 – SLATINSKA BANKA)

Poziv na broj je broj ponude koju Vam je prodavač napisao i poslao na mail (ili javio telefonom), a u napomeni stavite Vaše prezime i opis robe.
Obavezno nam pošaljite kopiju uplatnice e-mailom na mail: prodaja@pan-prom.hr

Račun (u kojem je uračunata i usluga prijevoza) ćemo Vam poslati zajedno sa robom koju ste platili ili e-mailom.

U prosjeku to traje nekoliko dana dok roba stigne na Vašu kućnu adresu (ako ste dobili potvrdu da tražene robe ima na lageru i odmah za isporuku).
Ponudu s cijenama ćemo Vam poslati odmah ali ako se u rijetkim slučajevima dogodi da robe odmah nema na stanju, predložiti ćemo Vam isporuku u najbržem mogućem terminu ili ćemo vam izvršiti povrat sredstava.

Sva spužva koja je naručena, dolazi u naš dućan u Martićevu svakih 15 radnih dana. Nakon toga je šaljemo Vama (ako imate uključenu dostavu na adresu).

Kontaktirajte nas
Ukoliko želite samo informativnu ponudu ili imate narudžbu nazovite u našu glavnu prodavaonicu na brojeve:
- 01 4550 384
Ili ako se nitko ne javi zbog gužve u dućanu:
- 098 202 867
Ili pošaljite upit na e-mail prodaja@pan-prom.hr ili putem kontakt forme ispod (za naš odgovor provjerite i Vašu bezvrijednu e-poštu jer ga Gmail nekada i tamo proslijedi):
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.