O nama

ducanvg

Poduzeće PAN-PROM d.o.o. osnovano je 1.10.1992. godine i do danas je u obiteljskom vlasništvu. Iako smo u početku bili orijentirani isključivo na veleprodaju, s vremenom smo se okrenuli i maloprodaji. Danas imamo trgovine u Zagrebu i okolici a veleprodaju, konsignacije i slično po cijeloj Hrvatskoj.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja svih artikala i obavljanje usluga koje su usko vezane uz opremanje domova, hotela, restorana i uredskih objekata. U velikoj ponudi (više od 17000 artikala) prevladavaju materijali potrebni za restauraciju i obnovu namještaja ali je u priličnoj mjeri zastupljeno i sve ostalo.

U našem prostoru u Martićevoj ulici br. 35-37 prodaja navedenih stvari odvija se još od davne 1942. godine, pa tako i danas s velikim zadovoljstvom težimo čim kvalitetnije udovoljiti zahtjevima naših kupaca.

Dobro nam došli !

Lokacije prodavaonica:

Poštovani kupci!

Nudimo Vam pamučno platno, spužvu za sve namjene, vatu i filc, tkanine i skajeve za tapeciranje namještaja i vozila, reteks (retex), dekore i zavjese, tapetarski materijal i pribor, platno za tende, cerade i suncobrane, outdoor platna za vanjsku primjenu, sve za opremanje interijera i eksterijera. Prema novom zakonu, naši dućani će biti otvoreni samo za prodaju koju ćemo obavljati internetom, virmanskim plaćanjem i dostavom u Vaš dom  koja je brza i povoljna.

Sve artikle možete vidjeti na našoj web stranici ili pretražiti na našem linku: http://www.pan-prom.hr/pretazivanje-artikala-u-ponudi/

Možete svaki dan za više informacija, upit ili narudžbu poslati mail na: prodaja@pan-prom.hr ili nazvati na naše telefonski brojeve:

-  098 362 807 od 09 - 18 sati - svaki dan

-  01 4550 384 (Zagreb) od 09 - 15 sati

-  utorkom i četvrtak

-  01 6219 621 (Velika Gorica) od 09  - 15 sati

- utorkom i četvrtkom

Imamo dogovorene povoljne uvjete s dostavnim službama. Ako iznos kupljene robe nije premali (min. 1.000,00 kn) u Zagrebu i okolici dostaviti ćemo i našim kombijem besplatno.

Hvala vam na razumijevanju, nadamo se da će to sve brzo proći i da ćemo opet normalno funkcionirati.


ZATVORI (X)