Gurta tapetarska

U našim prodavaonicama imamo u ponudi jutene i sintetičke (polipropilenske) tapetarske gurte. Jutene su u širinama 3, 4, 5 i 6 cm. Polipropilenske (sintetičke) su u širinama 3, 4, 5, i 6 cm. Prodajemo i elastične gurte u širini 5 cm. Čvršće i mekše (laše i teže rastezljive). Gurte za rolete su na stranici gdje je i sav pribor za tu namjenu: http://www.pan-prom.hr/artikl/pribor-za-rolete/

Opis


Poštovani kupci!

Nudimo Vam tkanine i skajeve za tapeciranje namještaja i vozila, pamučno platno, spužvu za sve namjene, vatu i filc, reteks (retex), dekore i zavjese, tapetarski materijal i pribor, platno za tende, cerade i suncobrane, outdoor platna za vanjsku primjenu, sve za opremanje interijera i eksterijera. Uz prodavaonice u Zagrebu i Velikoj Gorici imamo i online prodaju.

Sve artikle možete vidjeti na našoj web stranici http://www.pan-prom.hr/proizvodi/ ili potražiti na našem linku: http://www.pan-prom.hr/pretazivanje-artikala-u-ponudi/ 

Možete svaki dan za više informacija, upit ili narudžbu poslati mail na: prodaja@pan-prom.hr ili nazvati na naše telefonski brojeve:

-  01 4550 384 (prodavaonica Zagreb)

-  01 6219 621 (prodavaonica Velika Gorica)

-  098 362 807 (za sve informacije)

-  ponedjeljkom i petkom 09 - 20 sati

-  subotom 9 - 14 sati

Imamo dogovorene povoljne uvjete s dostavnim službama. Ako je iznos kupljene min. 1.000,00 kn dostaviti ćemo Vam robu našim kombijem besplatno u Zagrebu i okolici.


ZATVORI (X)