Pribor za rolete – flos valjak rolete

Ukoliko želite samo informativnu ponudu ili imate narudžbu nazovite u našu glavnu prodavaonicu na broj 098/362-807, pošaljite upit na email prodaja@pan-prom.hr ili putem kontakt forme:

Opis

Zamjena za drvenu flos roletu – aluminjski flos

Kvalitetniji štap, jednostavniji način podizanja i montaže.

Uputstva za sastavljanje rolo mehanizma na feder

-skratiti profile na željenu dimenziju.

-na krajeve bijelog profila ubaciti zaštitne čepove.

-bijeli profil ubaciti u doljnji utor sašiven u platnu.

-na sredinu bijelog profila ušarafiti šaraf sa pvc podložnom ploćicom, oko šarafa omotati dio špagice pa nakon toga ušarafiti šaraf do kraja, ploćicu pokriti ukrasnim čepom

-naviti feder na način da se djelomično ugura u cijev i navije se 10-15 puta prema sebi, broj namotaja ovisi o visini platna i može se naknadno korigirati i po želji.

-u desnu stranu cijevi ugurati feder do kraja, koji ste prije toga navili.

-u lijevu stranu ugurati čep adapter.

-nakon što ušarafite nosače odaberite brzinu podizanja dodatnim navijanjem federa ili opuštanjem federa, kada ste završili radnju izvucite čep-zarez na boku federu da bi rolo mogao stati na različitim mjestima.

-pokrite nosaće ukrasnim okruglim čepovima.

POŠALJITE UPIT ZA ARTIKL

Ukoliko želite samo informativnu ponudu ili imate narudžbu nazovite u našu glavnu prodavaonicu na broj 098/362-807, pošaljite upit na email prodaja@pan-prom.hr ili putem kontakt forme:


Poštovani kupci!

Nudimo Vam pamučno platno, spužvu za sve namjene, vatu i filc, tkanine i skajeve za tapeciranje namještaja i vozila, reteks (retex), dekore i zavjese, tapetarski materijal i pribor, platno za tende, cerade i suncobrane, outdoor platna za vanjsku primjenu, sve za opremanje interijera i eksterijera. Prema novom zakonu, naši dućani će biti otvoreni samo za prodaju koju ćemo obavljati internetom, virmanskim plaćanjem i dostavom u Vaš dom  koja je brza i povoljna.

Sve artikle možete vidjeti na našoj web stranici ili pretražiti na našem linku: http://www.pan-prom.hr/pretazivanje-artikala-u-ponudi/

Možete svaki dan za više informacija, upit ili narudžbu poslati mail na: prodaja@pan-prom.hr ili nazvati na naše telefonski brojeve:

-  098 362 807 od 09 - 18 sati - svaki dan

-  01 4550 384 (Zagreb) od 09 - 15 sati

-  utorkom i četvrtak

-  01 6219 621 (Velika Gorica) od 09  - 15 sati

- utorkom i četvrtkom

Imamo dogovorene povoljne uvjete s dostavnim službama. Ako iznos kupljene robe nije premali (min. 1.000,00 kn) u Zagrebu i okolici dostaviti ćemo i našim kombijem besplatno.

Hvala vam na razumijevanju, nadamo se da će to sve brzo proći i da ćemo opet normalno funkcionirati.


ZATVORI (X)