Način i rok isporuke

Poštovani kupci!

U našoj ponudi imamo i dostavu svih naših artikala na bilo koju adresu u Hrvatskoj.

Ukoliko je dostava uključena u ponudu a cijena Vam je previsoka, možete je i sami organizirati (ukoliko s nekim možete dogovoriti povoljnije uvjete ili imate ugovor), mi ćemo pripremiti i zapakirati robu.

Robu možete naručivati kao pravna ali i kao fizička osoba.

Ukoliko imate registrirano poduzeće, obrt ili bilo kakvu drugu djelatnost, postupak je sljedeći:

Nakon što ste sve dogovorili u prodavaonici (01/4550-384) , poslat ćemo Vam ponudu na mail ili fax. (može i kao SMS) na kojoj sve piše.

Nakon toga Vam poslije Vaše uplate šaljemo robu (nakon što dobijete potvrdu od nas da tražene robe ima odmah na lageru) i Vaš R1 račun (u kojem je uračunata i usluga prijevoza).

Ako nemate registrirano poduzeće ili bilo kakvu drugu djelatnost i želite platiti kao fizička osoba,  možete platiti internet bankarstvom ili na pošti uplatiti gotovinu i poslati potvrdu uplate na kojoj ćete upisati sljedeće podatke:

Iznos, broj našeg žiro računa (HR2624120091139000229 – SLATINSKA BANKA)
Poziv na broj je broj ponude koju Vam je prodavač napisao i poslao na mail (ili javio telefonom), a u napomeni stavite Vaše prezime i opis robe.

Uplatu šaljete na adresu:

PAN-PROM d.o.o. Martićeva ulica 37, 10000 Zagreb

U tom slučaju ne uplaćujete na naš žiro nego šaljete gotovinu na adresu.

Obavezno nam pošaljite kopiju uplatnice faksom (zamolite ih na pošti da nam oni odmah iz pošte faksiraju) na naš broj faksa:

01/4550-057 ili na mail: prodaja@pan-prom.hr

Račun (u kojem je uračunata i usluga prijevoza) ćemo Vam poslati zajedno sa robom koju ste platili, nakon što nam pošta donese novac (ako nije plaćeno internet bankarstvom) i mi napravimo maloprodajni račun.

NAPOMENA: ne radimo dostavu plaćanja pouzećem.

U prosjeku to traje nekoliko dana dok roba stigne na Vašu kućnu adresu (ako ste dobili potvrdu da tražene robe ima na lageru i odmah za isporuku).

Sva spužva koja je naručena a nije standardnih dimenzija 200x100xX cm, dolazi u naš dućan u Martićevu svakih tjedan dana. Roba koja je naručena i plaćena od ponedjeljka do petka, dolazi kod nas u prodavaonicu sljedeći tjedan, u četvrtak.

 


Cjenik prijevoza robe unutar Hrvatske:

 

km

Cijena

Kn/kg + PDV

50

1,65

100

2,04

200

2,37

300

2,59

400

3,08

500

3,25

600

3,80

700

4,18

  • Minimalno se obračunava 50,00 kn po adresi dostave

  • dostava na otoke jednom tjedno zaračunava se dodatnih 30%; otoci povezani mostom s kopnom dostavljaju se svakodnevno

  • svaka koleta mora biti adekvatno zapakirana te adresirana ili signirana; ukoliko roba nije adekvatno zapakirana ne odgovaramo za bilo kakva oštećenja nastala prilikom transporta

  • u cijenu je uključeno osiguranje do max. 5.000,00 kn po svakom koletu, a najviše do 10.000,00 kn/pošiljci, dodatno osiguranje prema konkretnom upitu

  • svako čekanje na utovar/istovar dulje od 30 min. dodatno se naplaćuje 150,00 kn/sat

  • cijena ne uključuje prijevoz robe klasificirane kao ADR

  • nalogodavac može biti jedino osoba koja plaća prijevoz; prijevoz prema sistemu da plaća primatelj ne obavljamo, plaćanje isključivo putem žiro-računa

  • cijene su formirane na bazi dobivenih informacija o količinama, dinamikama i strukturi pošiljaka, u slučaju izmjena bilo kojeg od relevantnih parametara, zadržavamo pravo prilagođavanja cijena